Wedden op Nederland Uruguay

Vandaag is het alweer tijd voor het Nederlands elftal om 16:00 vanmiddag is de aftrap voor Nederland – Uruguay in de halve finale van de wk 2010. Ga nu gokken op Nederland, er is nog maar één horde te nemen voor de finale en het is al weer 32 jaar geleden dat dit lukte dus nu moet het gebeuren! Wij gokken erop dat het lukt! Wil je wedden op Nederland Uruguay dan kan dat bij Unibet, de bookmaker met de beste quotes!

Nu wedden op Nederland – Uruguay

Wedden op Nederland - Uruguay

WK wedden op Nederland

De afgelopen weken heeft heel Nederland kunnen genieten van het Nederlands Elftal, althans van de resultaten want het voetbal was nog niet echt van het niveau dat wij kritische Nederlanders graag zien. Desondanks is WK wedden op Nederland er niet minder om en hebben heel veel Nederlanders al geld gewonnen met het afsluiten van wk weddenschappen op Oranje. Dus niet alleen het elftal heeft gewonnen!

Wil je zelf ook eens WK wedden op Nederland dan kan dat bij Unibet. Dit is een serieuze bookmaker die voor Nederland Uruguay goede quotes heeft.

WEDKANTOOR WINST URUGUAY GELIJKSPEL WINST NEDERLAND
Unibet 6.25 3.65 1.62
Bwin 7.00 3.70 1.50
Betsson 6.25 3.55 1.63

Zoals je ziet is Nederland veruit favoriet en zul je dus niet al te veel winnen als je wed op Nederland. Maar als Oranje de wedstrijd wint dan is geld niet zo belangrijk lijkt ons! Als echte voetbal liefhebber is het leuk als je met wedden op Nederland geld kunt verdienen maar winst van Oranje is voor ons in elk veel belangrijker!

Wedden op Nederland – Uruguay

Nog één wedstrijd winnen en de finales is voor ons dus laten we hopen dat Oranje weer laat zien dat zij de sterkste zijn. De andere halve finale is Spanje – Duitsland dus mocht Oranje de finale halen dan zal dit waarschijnlijk de moeilijkste wedstrijd van de hele WK worden en zo hoort het ook! Ga nu wedden op Nederland Uruguay en win!