Wedden op PSV – Twente

Vandaag staat in de eredivisie de kampioenskraker PSV – Twente op het programma! Sluit nu je weddenschappen af op deze wedstrijd en voorspel de winnaar, nu wedden op PSV – Twente!

Als Twente deze zeer beladen voetbal wedstrijd wint dan kan de kampioensschaal de Twentenaren bijna niet meer ontgaan. PSV daar in tegen kan bij winst de draad weer oppakken en zich weer volledig mengen in de kampioenstrijd. Wedden op Twente (of wedden op PSV) kan bij de beste online wedkantoren van Nederland Unibet en Bwin! De quotes zijn gunstig gezind voor de voetbal fans die hun geld op FC Twente in willen zetten want bij winst van Twente ontvang je €3.85 voor elk euro die je zelf ingezet hebt. Wedden op PSV levert je minder geld op bij winst van PSV, het kan echter wel zo zijn dat wedden op de winst van PSV een weddenschap is die je meer zekerheid geeft. PSV heeft het thuisvoordeel en is natuurlijk gebrand op winst om de kampioensschaal in het oog te houden.

Twente is in de winning mood en de Tukkers zuller er zeker alles aan doen om deze vast te houden, het kampioenschap is tenslotte nog nooit zo dichtbij geweest de afgelopen jaren. Het zou een hele mooie afsluiting zijn voor Twente dat een briljant seizoen achter de rug heeft. Wedden dat alle spelers, trainers en supporters tot diep in de nacht zullen feeste als zij inderdaad van PSV thuis weten te winnen.

Het kampioenschap van de eredivisie gaat vrijwel zeker naar Twente of PSV zeggen de bookmakers, maar bij de weddenschappen laten ze toch ook nog een klein beetje ruimte voor een eventueel kampioenschap van Ajax. Met RKC als tegenstander aanstaande zondag en de bijbehorende quotes (je ontvangt voor je weddenschap ruim 13 keer je inzet als RKC wint) gokken de wedkantoren erop dat Ajax wel eens de spreekwoordlijke derde kan zijn! Ajax snakt ook naar het kampioenschap van de Eredivisie maar is voor het behalen hier van volledig afhankelijk van eventuele misstappen van Twente of PSV.

Kortom in deze spannende fase van de competitie weten wij niet of je nu moet wedden op Twente of dat ee nweddenschap op PSV of Ajax je uiteindelijk meer geld oplevert. Wedden dat het spannend blijft tot het eind?!

Wedden bij Bwin