Wedden op Schaatsen

Schaatsen en gouden medailles blijken onlosmakelijk met de Nederlanders op de Olympische spelen verbonden te zijn. Het is bijna niet te geloven maar het wedden op schaatsen is met 600% gestegen de afgelopen week!

Zal Sven morgen weer een gouden medaille winnen met schaatsen op de 10 kilometer? Wedden op schaatsen voor de 10 kilometer kan je nu doen bij Unibet. Als Sven Kramer deze afstand binnen een Olympische tijd zal schaatsen dan kun jij geld verdienen als je dit goed voorspelt.  Wedden op schaatsen kan al vanaf €5!

Wedden op Sven

Als Sven voor de 2de keer goud weet te winnen dan heeft (voor zover dit al niet het geval is) de Nederlandse schaatsploeg op de Olympische Spelen wel een heel goede prestatie neergezet. Na de 10 kilometer is het schaatsen bijna voorbij dan is er alleen nog de ploegen achtervolging en ook daar kunnen de Nederlandse schaasters (vrouwen en mannen) nog voor de medailles gaan. Wedden op Sven Kramer voor de 10 kilometer en de ploegenachtervolging maakt het kijken naar de schaatswedstrijden nog spannender. Wint hij goud, dan win jij geld!

De overige Nederlanders mogen we natuurlijk niet bij voorbaat uitvlakken maar het is nu éénmaal een gegeven dat Sven Kramer de absolute Nederlandse favoriet is om de wedstrijd op de 10 kilometer te winnen. Hoewel hij eergisteren op de 1500 meter niet uit verf kwam zetten wij al ons geld op Sven in voor de 10.000 meter! Dus al je zeker wilt zijn van je geld dan adviseren wij, wedden op Sven!
Wedden op Schaatsen