Nu wedden op voetbalwedstrijden in de Engelse competitite! In Engeland worden traditie getrouw op de 2de kerstdag veel wedstrijden gespeelt in alle leagues, de dag staat bekend als boxing day.  Je kunt nu weddenschapen afsluiten voor de wedstrijden in the Premier League en de laatste week van het jaar 2009 kan je wedden op elke dag van de week! Al de topclubs zullen in actie komen Manchester United, Chelseas, Liverpool hebben relatief makkelijke tegenstanders maar je weet het maar nooit want elke club kan verliezen dat maakt het wedden op sport nou juist zo leuk.

Als je veel kennis hebt van een bepaalde sport kun je natuurlijk je kan op winst aanzienlijk verhogen, maar het meeste geld valt natuurlijk te winnen met de onverwachte uitslagen waar de bookmakers hoge quoteringen tegenover zetten.  Kijk maar eens naar de quotering voor Chelsea-Fullham bij winst van Chelsea pak je 1.33 keer je inleg maar als Fullham deze wedstrijd wint dan ontvang je 8.00 x je inzet.

Zo zie je maar wedden op zekerheid levert je minder op dan als je een grote risico zou nemen en je weddenschap afsluit op de mindere goden.

De online bookmaker webiste van Unibet heeft alle quoteringen in een overzichtje voor je op een rij gezet. Zet je weddenschap nu in en pak die winst!

Naast boxing day in de engelse competitie kun je natuurlijk op veel meer sporten weddenschappen afsluiten. Naast sportweddenschappen kun je op nog veel meer activiteiten wedden zoals; politiek, het weer, geld koersen en andere weddenschappen.