Wedden op schaatsen

Het is weer zo, ver sluit nu je weddenschappen af op de Nederlandse schaatsers want die komen weer in actie. Sven Kramer zou wel weer eens voor goud kunnen gaan. Na de gouden medaille op de 5000 meter gaat Sven Kramer zich vanavond opmaken voor de 1500 meter en alhoewel dit niet zijn favoriete afstand is is een medaille niet uitgesloten.

Naast Sven Kramer schaatsen ook nog Stefan Groothuis, Mark Tuitert, Simon Kuipers voor Nederland op de 1500 meter en de kansen op een medaille voor Nederland zijn dus weer aanwezig. De wedkantoren zijn er nog niet helemaal over uit, gezien de quoteringen, winst van Sven Kramer op de 1500 meter levert bij Unibet 7.5 keer je inzet op terwijl je bij Bwin 18 keer je inzet uitgekeerd krijgt (als Sven Kramer de 1500 wint). Eén ding is in elk gevel wel zeker, wedden op schaatsen is vanavond extra spannend!

Wedden op Sven

Wedden op Sven kan toch wel eens heel verstandig zijn, er ligt geen enkele druk op Sven want hij heeft deze race niets te verliezen zijn specialisme zijn de 5000 en de 10.000 meter. Als outsider met een hele grote drang om alles te winnen wat er te winnen valt zou het ons niets verbazen als Sven toch voor een medaille gaat. En als je toch een weddenschap af wilt sluiten dan loont het wedden op Shani Davis toch niet, met een quortering van 1,55 keer je inzet is wedden op Sven veel lucratiever.

Weddenschappen afsluiten - Online wedden

Andere Nederlanders

De andere Nederlanderse schaatsers komen er bij de bookmakers niet echt goed vanaf, zij staan ver van de medaille plaatsen af en met quoteringen van 30 tot 50 keer je inzet valt er van deze jongens niet teveel te verwachten. maar zoals met alle wedstrijden kunnen de overige Nederlanders natuurlijk altijd voor verrassingen zorgen. Mocht je toch op Mark Tuitert, Stefan Groothuis of Simon Kuipers willen wedden dan kan je voor mark Tuitert beter je weddenschap afsluiten bij Bwin (41x je inzet). En voor weddenschappen op de andere twee Nederlandse schaatsers kan je het beste bij Unibet wedden.