Wedden op voetbalwedstrijden terwijl de Nederlandse competitie stil ligt kan natuurlijk gewoon bij Bwin. Morgen staan er drie interessante duels op het programma in de premier league. Met quetering van boven de €6,50 euro voor de kleine clubs kan je een arrdig centje verdienen als je weddenschappen afsluit op winst voor Bolton Wanderers of West Ham United.

De respectievelijke tegenstanders Arsenal en Aston Villa zijn favoriet om te winnen bij de bookmaker dus met een beetje geluk en wisnt van de kleinere clubs pak jij ruim 6.5 keer je eigen inzet. Nou is dit geen onmogelijk weddenschap want de Engelse competitie laat vaker verrassingen zien in de uitslagen. Daarom is het ook zo leuk om een online weddenschap te plaatsen op wedstrijden in deze competitie.

Volgens week gaat de eredivise weer van start en daar kun je natuurlijk onbeperkt wedden op je favoriete club. De grote drie (nu eigenlijk 5) hebben helaas vaak een lage quotering en als je wed op één van hen kan je natuurlijk nog steeds goed geld verdienen, maar het echte geld maak je toch met weddenschappen op buitenlandse voetbalwedstrijden.

Wedden op sportwedstrijden