Nog een paar uurtjes en dan is het zover, de winnaar X factor 2010 zal dan bekend zijn! Wil je nog snel even een weddenschap op de x factor afsluiten dan kan dat nu bij Unibet! Als jij alle afleveringen van de x factor 2010 meegekeken hebt dan kun jij vast de winnaar kiezen. A

ls je er nu gaat wedden op de x factor dan win je misschien (net als de winnaar van de X factor 2010) nog wel een heleboel geld. Kijk naar het bets bekeken programma van 2010 in Engeland en stem wie de winnaar gaat worden!

Direct wedden op de X factor 2010

Wedden x factor 2010

X factor 2010 best bekeken tv programma

De meeste talenten shows leveren elk jaar weer nieuwe records op qua kijkcijfers en dit jaar is er al weer een nieuw record gebroken. De X factors show zijn elk jaar weer in daverend succes en ook dit jaar is de x factor 2010 weer het best bekeken tv programma op de Britse televisie.

Weet jij al wie er gaat winnen? Wordt hetMatt Cardle, Rebecca Ferguson of gaat de outsider Paije Richardson de X facotr winnen?! Als Paije inderdaad gaat winnen en jij hebt jij geld ingezet op de x factor kandidaat dan kun je wel een heel veel geld verdienen. Een inzet van 100 euro op Paije Richardson levert je bij winst 8100 euro op!!!

Ga nu wedden op de x factor 2010 en kijk wie de winnaar gaat worden!