Voorspel de uitslag van vijf wedstrijden in de Europese competities, zet €10 euro in en win €521 bij Bwin de beste bookmaker van het internet. De grote voetbal competities in Europa zorgen ervoor dat je tegenwoordig vrijwel elke dag wel online weddenschappen af kunt sluiten er is immers elke dag wel een speelronde in een land in Europa.

Een combinatie van wedstrijden uit Italie, Griekenland en Spanje kan je een leuk bedrag opleveren en als je een beetje op de hoogte bent van de competities in die landen dan vergroot je je kans op winst natuurlijk heel erg. Wedden op voetbalwedstrijden kan lucratief zijn voor de kenners!

Er zijn tientallen sportevenementen waar je een weddenschap op af kunt sluiten boksen, darten (op dit moment zijn de wreldkampioenschappen voor de BDO aan de gang) tennis, schaatsen noem maar op. En met de komende Olympische spelen in Vancouver zul je elke dag tientallen weddenschappen af kunnen sluiten op even zoveel wedstrijden.

Bwin zal er in geval alles aan doen om scherpe quoteringen voor je neer te zetten het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de juiste uitslag voorspellen!