When Pigs Fly – NetEnt heeft weer een hele originele slot afgeleverd. De gokkast When Pigs Fly is grappig, spannend en er valt een heleboel te winnen. De dynamische rollen maken de game extra uniek, maar daarover later meer. Eerst gaan we het hebben over Re-Spins, Free Spins en Wilds die van je scherm spatten als je je met de vrolijke varkens buiten de dampkring waagt.

When Pigs Fly gokkast

when pigs fly gokkastWhen Pigs Fly is een uitdrukking die vergelijkbaar is met ‘als Pasen en Pinksteren op één dag vallen’. Het gaat kortom om iets wat nooit zal gebeuren. NetEnt heeft het spreekwoord letterlijk genomen en trakteert ons op vliegende varkens die in een raket de ruimte in gaan. En ja, in deze slot kan dat dus wel.

Net als de megawinst die je nooit verwacht…, die zou je in When Pigs Fly ook zomaar eens kunnen hitten. De slot heeft namelijk maar liefst 3.125 manieren om te winnen. Dat betekent dat je maximaal 480.000 muntjes kan verdienen! Ja dat lees je goed, dat is inderdaad bijna een half miljoen munten!

Profiteer van 3.125 “Ways to Win” in de slot When Pigs Fly

Terwijl je je levensveranderende winst bij elkaar sprokkelt geniet je van varkens in ruimtepakken en een raket die op het punt staat gelanceerd te worden. Een gezellig muziekje doet de rest. Ondertussen kom je ongetwijfeld het Wild-symbool tegen dat op de rollen 2, 3, 4 en 5 verschijnt. Je weet, de Wild vervangt de normale symbolen en helpt je zo heel eenvoudig aan mooie winsten.

Maar When Pigs Fly heeft veel meer voor jou in petto. In het begin zie je nog slechts 13 symbolen, maar hit je één winnende combo dan begint direct de Re-Spin-feature. Daarmee krijg je tot wel 5 Re-Spins. Bij elke spin komen er vervolgens 2 nieuwe posities bij op de rollen. Zo kun je uiteraard nog veel meer winnen. Je begint met 45 Ways to Win, maar dat kan oplopen tot 1.875 als je de vijfde Re-Spin speelt.

  • When Pigs Fly!™ is een video slot met 5 rollen
  • Extra features zijn: Wild substitutions, re-spins en Free Spins met ruim 3125 manieren om te winnen.
  • Het spel heeft 1-10 levels (50 munten per level) en met verschillende muntwardes.
  • In tegenstelling tot ande videoslot zijn er bij When Pigs Fly geen winlijnen om in te zetten.

Op de gokkast When Pigs Fly geniet je van Re-Spins, Wilds én Free Spins

Je zult misschien denken: maar wat als de Re-Spins op zijn, is er dan nog wat te beleven? Het antwoord is ja: het spinfeestje gaat gewoon verder met de Free Spins-bonus. Die wordt geactiveerd als je een winnende combinatie maakt tijdens de vijfde Re-Spin. Je krijgt dan nog eens 8 extra Free Spins. En het mooie is, dat je die mag spelen op 5 rollen en 5 rijen. Daarmee loopt het aantal Ways to Win op tot maar liefst 3.125 en komt die megawinst van 480.000 muntjes ineens binnen handbereik.

Zo blijft de slot When Pigs Fly tot het eind spannend en winstgevend. Lekker spinnen tot de winst binnen is, dat is natuurlijk het mooiste. Onderwijl geniet je van de leuke varkentjes die over je scherm vliegen. Heerlijk, toch?! Ben je benieuwd geworden naar die piggy’s in een ruimtepak én naar die 480.000 muntjes, probeer deze slot dan snel zelf bij Vera&John!

when pigs fly gokkast spelen bij verajohn