Ben je goed met kaarten, cijfers en vind je videopoker leuk, dan is ‘Jacks or Better 10 Play Power Poker’ de ultieme uitdaging voor jou! Een standaard videopoker spel is al erg spannend en een goede speler kan hiermee ook veel geld winnen, maar bij Jacks-or-Better Power Videopoker kan je helemaal het dak van het casino afspelen. Let op, deze variant van videopoker is eigenlijk alleen geschikt voor de geoefende videopoker speler!

De basis is erg eenvoudig: een enkelvoudig spel Jacks or Better Poker betaalt uit op een paar Jacks of een hand met een hogere waarde. De tophand is een Royal Flush (10, J, Q, K, A) – deze betaald 4000 munten uit. Dit geldt voor elke hand die een Royal Flush heeft en waar op een maximale inzet is gedaan. Je kunt ook winnen via de combinaties “Two Pairs”, “Three of a Kind”, “Full House” en eventuele andere standaard combinaties die je met videopoker kunt maken.

Zolas bij elk poker spel is het maken van de juiste combinaties het belangrijkste. Bij Power Video Poker komt er echter nog een skill bij, het vermogen om te concentreren op tien handen! Simultaan videopoker zou hier geen verkeerde benaming zijn. Jack-or-better is al jaren één van de meest gespeelde videopoker spellen maar met het spelen van de Power versie voer je de spanning wel heel erg op! En als dat nog niet genoeg is dan schakel je toch gewoon de verdubbelaar in, hiermee speel je videopoker op het scherpst van de snede.