Lekker gokken op een sportwedstrijd, in landen als Engeland en Ierland is het doodnormaal. Een wedstrijd wordt pas echt mooi als je er geld op inzet, vinden ze daar. In Nederland zijn we wat voorzichtiger en dat is jammer. Geld inzetten op een sportwedstrijd is namelijk het leukste dat er is.

Zit je normaal toch al op het puntje van je stoel als je favoriete voetbalclub moet spelen, dan is het als je geld inzet nog veel spannender. Stel je voor: je cluppie wint en jij pakt dan ook nog eens een mooi bedrag. Dat kan toch niet beter?!

Gokken op sportweddenschappen is veilig en betrouwbaar

gokken op een sprotwadstrijVeel geld hoeft het niet te kosten. Je kunt al om heel lage bedragen spelen. En het is totaal niet onveilig. De grote online wedkantoren zijn tegenwoordig betrouwbare en goed gecontroleerde bedrijven. Ook betalen is doodeenvoudig. Meestal kan het met iDeal, maar er zijn ook tal van andere goede betaalmethodes.

Heb je toch besloten eens een klein gokje te wagen? Is je account aangemaakt en zijn de eerste euro’s gestort? Dan moet je natuurlijk nog wel even weten hoe het verder gaat. Dat leggen we hieronder uit. (Wil je direct gokken – KLIK DAN HIER)

Het belangrijkste is dat je verstand hebt van de sportwedstrijd waarop je wilt inzetten. Dus welke club is de kanshebber voor de winst en waarom denk je dat? Lees je in, speur op het internet en maak een weloverwogen keus.

Inzetten op sportweddenschappen kan op tal van manieren

Ben je overtuigd van wie de meeste kans maakt op de winst, dan zijn er nog een paar belangrijke dingen die je moet weten. Zo is er de mogelijkheid om live te wedden. Dat wil zeggen dat je tijdens de wedstrijd je weddenschap kunt aanpassen. Stel dat een speler van de topfavoriet in een voetbalwedstrijd een rode kaart krijgt en het team met 10 man verder moet spelen, dan veranderen de kansen op de winst. Als je wil, kun jij dan je inzet veranderen.

Maar er zijn meer typen weddenschappen. Kies je voor een ‘handicap’ bijvoorbeeld dan geef je een team alvast extra punten, die je uiteindelijk optelt bij de werkelijke uitslag. Kies je voor de ‘dubbele kans’ dan mag je op twee mogelijke uitslagen tegelijk inzetten. Helemaal makkelijk wordt het als je alleen maar voor boven of onder kiest. Je zet dan in op het totaal aantal punten en niet op een exact resultaat.

Verder zijn er verschillende soorten inzetten. Bij de ‘single bet’ zet je van tevoren in op 1 wedstrijd. Doe je een ‘combi bet’ dan zet je geld in op meerdere wedstrijden tegelijk. Je moet dan wel alle wedstrijden goed gokken, anders verlies je je gehele inzet. Je kunt ook een ‘system bet’ doen. Dat is ook een weddenschap op meerdere wedstrijden tegelijkertijd, alleen dan bepaal je zelf hoeveel je er goed moet hebben, bijvoorbeeld drie van de vier. Bij de ‘multiway bet’ loop je minder risico. Je zet dan namelijk in op verschillende mogelijke uitkomsten.

Zo zie je dat er bij sportweddenschappen tal van mogelijkheden zijn om je kansen op winst te vergroten. Het is bovendien afwisselend om verschillende typen weddenschappen te spelen. Op de website van een online wedkantoor kun je alle sportwedstrijden vinden die worden gespeeld. Je kunt ze zelfs live volgen. Want het is natuurlijk verreweg het leukst om een wedstrijd live te bekijken als je er geld op hebt ingezet. Je zult niet de eerste zijn die er rijk mee wordt!