Voor vrijwel iedereen in Nederland zit de vakantie er weer op. En zeker voor diegene die kinderen hebben, de scholen gaan weer beginnen (of zijn al begonnen) en dus ook kan de gang naar de werkvloer weer opgepakt worden. Zuchtend en steunend worden de vakantiekleren weer opgeborgen tot volgend jaar, de duikuitrusting kan weer in de kelder en de caravan weer bij de boer in de stalling. Back to work!

Hard werken, weinig verdienen?

werken en geld verdienenDe komende maanden kan iedereen weer volop aan de bak om geld te verdienen voor de komende vakantie en met een beetje geluk is dat alweer met de kerst.

Ja want we klagen wel met zijn allen in Nederland maar zo slecht hebben we het niet. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die het best wat beter zouden mogen hebben maar over het algemeen klagen we eigenlijk om niets.

Of heb jij ook zo’n baas waarvan je eigenlijk denkt dat hij je onderbetaald en hoop je ook stiekem eens de jackpot te winnen?! Ach ook dat doen we allemaal. Maar ja je kent het meeste bekende spreekwoord over winnen natuurlijk wel:

Wie niet waagt die niet wint!

En daar zit natuurlijk een behoorlijke kern van waarheid in. Als je nooit meedoet met en spel waar je geld kunt winnen dan zul je ook nooit wat winnen. Waarom probeer je niet eens een gokje te wagen bij VeraJohn, wie weet is het jouw geluksdag en win je een leuk bedrag voor je volgende vakantie. Of zoveel dat jij tegen jouw baas kunt zeggen dat hij (of zij) het lekker zelf op mag gaan knappen!

Werken loont maar winnen is leuker!

Werken is niks mis mee maar het op gang komen na de vakantie is voor velen een hele opgave. Net als elke gewone burger moeten ook wij van de redactie er weer hard tegen aan en niet alleen op het werk. Er mogen ook wel weer wat kilootjes af! Met elkaar zijn we 9 kilo aangekomen. En nee we gaan niet vertellen hoeveel onze redacteuren individueel erbij hebben gegeten maar dat ik niet de lichtste ben wil ik dan wel toegeven…

Dus werk aan de winkel. En dat is voor ons leuk want wij mogen weer schrijven over winnen! Er zijn weer heel veel mails binnen gekomen van mensen die gewonnen en één van deze verhalen is bijna te fantastisch om waar te zijn maar toch echt waar!

dobbelstenen die altijd winnenJohn uit Zweden zijn vakantie zat er ook bijna op en hij dacht dat het wel leuk was om voordat de sleur van het werk weer zou beginnen hij eerst zijn geluk zou uitproberen op de spellen bij VeraJohn. Nou dat heeft hem geen windeieren opgeleverd. In totaal wist hij ruim €84.000 bij elkaar te spelen op 5 verschillende spellen. Zo wil iedereen zijn vakantie wel afsluiten.

Het is ons trouwens niet duidelijk geworden of John inderdaad zijn baas gebeld heeft om hem te vertellen dat hij voorlopig nog even niet op het werk zou verschijnen. Nu is €84.000 natuurlijk ook niet een bedrag waarmee je financieel onafhankelijk bent maar het is toch wel een behoorlijk bedrag dat je zo ineens even op je rekening gestort krijgt!

Schrijven over winnen blijft leuk!

Of je nu nog op vakantie bent of weer aan het werk bent lezen over winnen is leuk maar het is nog beter als je zelf wint natuurlijk. En wij vinden schrijven over winnaars natuurlijk ook het leukste. Toch ontkomen wij er ook niet aan om te schrijven over zaken die niet altijd even leuk zijn maar dat id onderdeel van het vak. Jij zult op je werk ook niet altijd de leukste klusjes voor je kiezen krijgen.

Als ik een klusje krijg wat ik niet zo leuk vind dan neem ik mezelf voor dat ik daarna wat leuks ga doen. In mijn geval is dat een potje blackjack spelen. Nu maar hopen dat ik veel vervelende artikelen te schrijven krijg na de vakantie en dat ik daarna tijdens het spelen maar veel mag winnen! Wat mij betreft in elk geval veel geluk in het nieuwe werkseizoen!

Afsluitend nog een vrolijk liedje voor de vakantie herinneringen