Gokken op een nieuw kabinet

Nederland lijkt klaar voor een nieuw kabinet maar als we de kranten en het journaal moeten geloven zijn de politieke partijen dat nog lang niet. Vandaag is bekend geworden dat de formateur Uri Rosenthal heeft aangestuurd op een overleg tussen 5 (ja inderdaad vijf) partijen. Of gokken op een nieuw kabinet met drie partijen nog niet moeilijk genoeg was. Zelf de online wedkantoren zien geen heil meer in de Nederlandse politiek en waar het wedkantoor Unibet bij de gemeenteraadsverkiezingen en de landelijk verkiezingen nog open stond voor het gokken op een nieuw kabinet hebben ook zij het nu opgegeven.

Wedden bij Unibet

Het grootste online wedkantoor van Nederland laat de Nederlandse kabinetsformatie langs zich heen gaan want er kunnen met dit soort formaties gewoon geen quoteringen vastgesteld worden. Wat vanmiddag nog een goede weddenschap lijkt kan vanavond alweer anders zijn en dus hebben de hoge heren van Unibet besloten dat het wedden bij Unibet op een nieuw kabinet even tot nader orde is uitgesteld.

Waar Mark Rutte direct na de verkiezingen aangaf voor 1 Juli te willen gaan regeren met een nieuw kabinet blijkt nu dat een datum van 1 augustus of zelf begin September realistischer is. En dan is het ook nog maar te hopen dat er voor die datum inderdaad een nieuw kabinet te vormen is. Met de huidige partijen aan de onderhandelingstafel, VVD, CDA, PVDA, GroenLinks en D66 lijkt een nieuw kabinet eigenlijk verder weg dan ooit.

Gokken op de kabinetsformatie

Met de huidige eisen van de diverse partij voorzitters word het gokken op de kabinetsformatie gewoon weg keihard speculeren en normaliter kun je met het afsluiten van weddenschappen (gokken) toch wel een paar factoren wegstrepen en aan de hand van die gegevens kiezen waar je op gaat gokken. Mocht je nu willen gokken op de kabinetsformatie dan raden wij dat af want je kan dan net zo goed je geld in een willekeurige gokkast stoppen dan heb je tenminste nog speelplezier en als je gelukkig bent win je zelfs de jackpot. Dat kan van het gokken op een nieuw kabinet niet echt gezegd worden.

Als je toch wilt wedden dan kan je dat beter doen op de WK voetbal!

Gokken op een nieuw kabinet