Wij zijn dol op een van de nieuwste slots KISS: Shout It Out Loud™ en niet alleen vanwege de scheurende gitaren en de vette beelden van live concerten, ook omdat het gewoon een hele strakke slot is, die daarbij nog eens heel origineel is uitgevoerd. De slot met daarin de band KISS in de hoofdrol brengt je in de ultieme partystemming. Al is het alleen maar vanwege de spetterende Colossal Reels, maar daarover later meer.

Video slot KISS: Shout It Out Loud™ spat van je scherm

KISS: Shout It Out Loud™ is van Williams Interactive. Deze game designers hebben een knap staaltje werk geleverd. De graphics zijn oogverblindend en de muziek is heerlijk. Je hoeft echt geen fan te zijn om deze slot fantastisch te vinden. Regelmatig exploderen de rollen op de muziek van de oude rockers, die zelf natuurlijk ook een prominente rol spelen in de slot. Het is een game vol visueel en auditief geweld, die vol van je scherm af spat en je nog doet nazinderen lang nadat je gestopt bent met de slots spelen. Maar genoeg over het thema.
kiss videoslot

Op gokkast KISS: Shout It Out Loud™ maak je kans op 125.000 muntjes

Je begint je vast af te vragen of er ook nog wat te winnen valt bij KISS: Shout It Out Loud™. Het antwoord is JA! Er is een heleboel te winnen. Ten eerste zijn er de normale rollen, vijf stuks in totaal, waarop bergen winnende combo’s vallen, maar wat de slot zo speciaal maakt zijn de zogenaamde Colossal Reels. Dat zijn maar liefst 5 rollen met 12 symbolen per rol. Maak dan je borst maar nat. De winnende combo’s zijn niet meer te missen. Als je mazzel hebt, win je zelfs 125.000 muntjes met één spin.

KISS: Shout It Out Loud™ heeft ook nog een hele mooie Free Spins Feature. Spinnen alle rollen tegelijk, dan heb je kans op drie scatters en begint de free spins mode. Daarmee kun je tot wel 20 free spins winnen. Elke Wild die tijdens deze feature valt, verandert direct in een Wild Nudge. De hele rol wordt een Stacked Wild en springt over naar de bijbehorende Colossal reel om daar nog eens 12 Stacked Wilds te maken. De winst kan je dan niet meer ontgaan. En dat is ook wel te zien aan de dikke explosies op de rollen en de scheurende gitaarmuziek: het is tijd om te cashen!

Deze slot is beslist niet alleen voor liefhebbers van de muziek. Het is de perfecte slot voor iedereen die goede graphics en hoge winstkansen wel kan waarderen. En wie houdt daar nu niet van?! Ga dus snel naar Vera&John online casino en probeer deze geweldige nieuwe slot direct uit. Dat wordt rocken!