Het is Kerst bij Goscratch krasloten en de kerstman komt zeker op bezoek! Met het spiksplinternieuwe kerstspel dat speciaal voor kerstmis gelanceerd is beelft de kerstman leuke avonturen. Jij moet er voor zorgen dat de kerstman in een van de drie schoorstenen zakt en als je dat lukt maak je kans op de jackpot van 200.000 euro of één van de andere duizenden kerstkado’s!

Maar let op het dak is glad en als de Kerstman eraf valt zul je opnieuw moeten beginnen. Als hij vast komt te zitten in de schoorsteen dan win je een nieuw spel en kun je het nog eens proberen.

Goscratch Kerstspel

Kerstspel goscratch krasloten

Goscratch krasloten

Alhoewel Goscratch een vrij nieuwe en jonge organisatie is bieden zij regelmatig nieuwe spellen aan, naast het grote assortiment krasloten dat zij in huis hebben. Daarnaast ontvang je als speler regelmatig een aantrekkelijke bonus en zijn er heel vaak leuk krasloten acties.

Recente cijfers hebben aangetoond dat de groei van Goscratch ingezet is doordat het krasloten bedrijf een betrouwbare indruk heeft achter gelaten in de wereld van online gokken en krasloten. Het management team is dagelijks bezig om de krasloten nog leuker te maken voor de spelers en de bedrijfsslogan is dan ook nog steeds; “Kras je rijk!”

De directeur van Goscratch heeft altijd al gezegd dat hij vond dat er veel betere online krasloten op de markt zouden moeten komen en hij heeft de daad bij het woord gevoegd en zelf zijn eigen krasloten bedrijf opgezet. Goscratch krasloten er is geen betere!