Wedden op Schaatsen

Vanavond kan het weer wedden op schaatsen en nu op het onderdeel ploegenachtervolging. Zowel als Nederlandse heren- als dames schaatsers schaatsen op de ploegen achtervolging. Sven kramer zal er, na zijn val in Turijn en de verkeerde wissel afgelopen Dinsdag, heel erg op gebrand zijn om deze keer wel voor de medailles te schaatsen. En wij gaan er van uit dat Sven en de andere herenschaatsers niet gaan voor minder dan goud.

Wedden op de ploegenachtervolging

De ploegen achtervolging is altijd een spektakel, waar de schaatsers normaal al erg hard gaan schaatsen ze op dit onderdeel zo mogelijk nog een tikkeltje harder. Wedden op de ploegenachtervolging maakt zo’n schaatsewedstrijd dan wel extra spannend natuurlijk. Je kunt bij Unibet tijdens de achtervolging live wedden dus direct inspelen op de winstkansen van de schaatsers. Wedden op schaatsen is echt de nummer één sport weddenschap van de Olympische spelen dit jaar.

Het team van de Nederlandse heren schaatsers bestaat uit; Sven Kramer, Jan Blokhuijsen, Simon Kuipers en Mark Tuitert. En het moge duidelijk zijn dat de heren een hele serieuse kandidaat zijn voor de gouden medaille op dit schaats onderdeel. Voor de Nederlandse vrouwen schaatsen Ireen Wust, Renate Groenewold en Diane Valkenburg de ritten voor de ploegenachtervolging.
Wedden op schaatsen ploegenachtervolging