Wedden op de WK Allround schaatsen

Vandaag is het zover het WK allround schaatsen gaat beginnen. Het hele weekend lang kun je genieten van de topschaatsers van de wereld. En natuurlijk wedden op de WK allround schaatsen!

De WK allround heeft weer veel schaats geweld in petto voor de toeschouwers, de schaatsers zelf zijn er helemaal klaar voor. Sven Kramer gaat voor de 4de WK-titel op rij en start vanmiddag al op de 500 meter tegen de Mathieu Giroux uit Canada. Sven Kramer die als titelhouder zijn revanche op de Olympische Spelen wil nemen start in de 10de ronde. Zal Sven er in slagen om net als de voorgaande drie jaren de titel in de wacht te slepen? Je kunt via Unibet en Bwin een weddenschap afsluiten op het al dan niet behalen van de wereld titel door Sven Kramer. En als je gaat wedden op Sven neem dan wel even in gedachten dat hij al drie jaar op rij de beste alround schaatser is!

Naast Sven Kramer starten er nog meer Nederlandse top schaatsers; Jan Blokhuijsen, Wouter Olde Heuvel en Ted-Jan Bloemen starten alledrie direct achter elkaar in de ritten 5, 6 en 7. Dus het zal weer een Nederlands feestje worden op het ijs van het Thialf Stadion in Heerenveen. De tegenstanders van de Nederlandse schaatsers zijn respectievelijk Lucas Makowski, Matteo Anesi en Zbigniew Brodka.

De 5.000 meter, ook een specialiteit van Sven Kramer word later op de dag verreden, en in de 10de rit schaatst Sven Kramer tegen Shane Dobbin uit Nieuw Zeeland. Op diezelfde 5000 meter zal Jan Blokhuijsen rijden tegen de uit Noorwegen afkomstige Sverre Haugli, zij rijden in de laatste rit. Je kunt natuurlijk op alle schaatsers wedden bij de wedkantoren!

Wedden op schaatsen