Online Bingo spelen

Verveel jij je ook altijd zo tijdens de lunchpauze, en hou je van online bingo spelen? Dan heeft Caliber bingo nu de oplossing voor je, lunch bingo!!! Elke dag tussen 12:00 en 14:00 worden er speciale bingospellen georganiseerd waar je maar op één lijn speelt. Lekkere snelle bingospelletjes die maar een paar minuten duren.

Tijdens de lunch is het ook belangrijk dat je even je hoofd van het werk af kan zetten en een paar minuutjes voor jezelf ontspant en wat is dan beter dan een potje bingo op de computer! Caliber heeft de meest uiteenlopen Bingo spellen en je kunt er 70 of 90 bal bingo spelen (dit geldt niet voor de lunchbingo).

Daarnaast hebben zijn ook nog een ruim aanbod van andere spelletjes die je ook tijdens je lunch kunt spelen en daarbuiten natuurlijk. Een paar leuke gokkasten zoals de ‘Chain reactors’ waar het de bedoeling is dat jij een combinatie bij elkaar speelt en daarmee de jackpot wint! Of kies eens voor een leuk potje Roulette, voorspeel welk nummer er op het gouden wile valt en win wel 40 keer je inzet!

Kortom leuke online bingo spellen voor de lunchpauze en tientallen ander leuke spelletjes speel je bij Caliber Bingo!

Online Bingo