Bingo nu ook online en nog leuker dan ooit tevoren!

Het populiare spel Bingo is nu ook op het internet te spelen. Allerlei varianten zijn er bij online Bingo en de Bingo kaarten die je kunt kopen zijn leuk en gemakkelijk. Bingo beperkt zich niet langer tot een omroeper die een paar nummertjes opsomt en de speler die dan Bingo roept, nee die tijd is geweest. Bingo is nu een echt spel dat duizenden online spelers per dag trekt en waar je hele grote prijzen mee kunt winnen.

In tegenstelling tot online casino’s zijn er nog niet zoveel aanbieders van online Bingo, maar wij hebben er natuurlijk een paar voor jou uitgekozen die 100% betrouwbaar zijn en waar je veel diverse spellen hebt. Alle mogelijk Bingo varianten en bingo kaarten worden in onze selectie aangeboden, wij zijn ervan overtuigd dat wij je niet zullen teleurstellen met de online Bingo hallen op onze website.

Caliber bingo is zonder twijfel de leukste bingo hal op het internet en de absolute nr.1. Je kunt er kiezen uit tientallen verschillende kaarten en allerlei andere leuke spellen zoals krasloten en chatspelletjes. Je ontvangt €3 om gratis mee te spelen. integenstelling tot het ‘oude’ bingo dat je in een hal speelt kan je bij deze online Bingo operator hoofdprijzen winnen van meer dan €100.000,- voor één enkele Bingo kaart. Je hoeft geen software te downloaden en kunt dus meteen spelen. En Caliber bingo houdt ook rekening met de kleine beurs want je kunt al vanaf 5 cent spelen en winnen!

Onze tweede favoriet is Beabingo, deze Bingo specialisten zijn heel groot in Nederland. De vele varianten van de ‘bingokaarten’ spreken voor zich en de Bingo balletjes doen het werk. Bij deze online Bingo hal kan je ook gratis spelen en ze hebben elke dag veel ‘Bingo specials’. Je kan er gezellig chatten met jouw medespelers en de klantenservice is erg goed. Dus als je vragen mocht hebben staan zij altijd voor je klaar. Bestel je bingokaarten en pak je GRATIS bonus mee!

Als je je rechstboven in deze pagina GRATIS inschrijft voor onze nieuwsbrief dan houden wij je regelmatig op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van bingo en andere leuke spellen op het internet. Je hoeft alleen je email adres in te vullen dus je privacy is gewaarborgd.

Online bingo is leuk en kan al vanaf een paar dubbeltjes!