De online kraskaarten zijn de laatse maanden nog leuker geworden en je hebt nu nog meer kans met de beste krasloten op internet. Van alle aanbieders van online krasloten hebben wij de beste geselecteerd en we zullen stuk voor stuk in het kort even stilstaan bij onze 4 toppers die wij in de selectie hebben op genomen. Een kraslot speel je eigenlijk net als in de winkel maar dan via je computer en je krast met je muis.

Alhoewel er over smaak niet te twisten valt denken wij toch dat prime krasloten samen met Goscratch de beste krasloten op internet aanbieden. Natuurlijk zullem er spelers zijn die liever krassen op de loten van Scratch2cash, Krastoppers of Hopa krasloten maar wij zijn van mening dat de service bij Prime en Goscratch net even beter is.

Beste krasloten

Prime krassen
beste krasloten
Krasloten van Goscratch
beste krasloten online

Prime krasloten en Goscratch

Zowel prime als goscratch maken gebruik van de krasloten software van neogames. Veruit de beste die er op internet te spelen is maar het gaat meer om de details van beide die beslissend zijn voor jouw keuze. Goscratch is volledig gebouwd rond de krasloten van voornoemde software fabrikant terwijl ze bij prime naast de beste krasloten ook nog eens een eigen casino aanbieden vol met leuke spellen die je ook allemaal online kunt spelen.

Qua krasloten is er niet zoveel onderscheid maar qua spellen wel degelijk dus. Elk kraslot speel je direct me je muis en jij kunt zelf de snelheid bepalen war je mee wilt spelen, vakje voor vakje of alle vakken tegelijk, jij bepaalt wat en hoeveel je speelt. De prijzen die je kunt winnen zijn buitensporig hoog en je ziet nu dat steeds meer mensen de weg vinden naar online krasloten en elke week hun rijtje krasloten kopen via internet. Vind je het gek, met loten die je tot EEN MILJOEN laten winnen is dat niet verwonderlijk ook natuurlijk! De beste krasloten speel je op internet en wij adviseren om ze te kopen en te spelen bij Prime krasloten of goscratch! En pak direct je leuke inschrijf bonus mee en niet te vergeten een kraslot van 5 euro helemaal gratis