Krasloten spelen via internet

Als je al vaker krasloten hebt gespeelt en op zoek bent naar wat nieuws ga dan eens krasloten spelen via internet. Het aanbod is enorm en je winstkansen beduidend hoger dan met de kartonnen kraskaarten. Gokken op online krasloten gebeurt steeds vaker en dat is ook noeit zo verwonderlijk als het prijzengeld op één simpel kraslot op kan lopen tot 1.000.000 euro, ja inderdaad 1 miljoen!!! Ga nu zelf krasloten spelen via internet en je zult zien dat je winst kans echt enorm is!

Nu krasloten spelen via internet

Krasloten spelen via internet

Online krasloten

Krasloten spelen via internet (of simpelweg online krasloten spelen) kan in heel veel verschillende vormen. Er zijn tientallen krasloten om uit te kiezen op interent en je hebt nu tijdens de wereldkampioenschappen voetbal zelfs krasloten met de WK als thema. Kras en zorg dat je drie dezelfde voetballers hebt en je wint!

Online krasloten kun je via diverse internet websites spelen en wij hebben dat ook gedaan zoals je bij onze online krasloten pagina’s kunt zien. We hebben de beste internet krasloten sites bezocht en alle online krasloten uitgeprobeerd. Op dit moment springt Hopa krasloten er bovenuit en als je nog nooit bij deze krasloten website hebt gespeelt ontvang je nu €5 GRATIS als je jezelf inschrijft. Dus je kunt de online krasloten bij Hopa gewoon gratis proberen!

Internet krasloten

Net zoals bij de gewone kraskaarten zijn de internet krasloten onderverdeeld in diverse vakjes die je open moet krassen. Je gebruikt hiervoor je muis en daarmee bestuur je een muntje (of een ander krasvoorwerp) waarmee je de vakjes op je internet kraslot open kunt krassen. Internet krasloten bieden je de mogelijkheid om met één klik op je muis alle vakjes in één keer open te krassen.

De internet krasloten bieden je ook ongekend hoge prijzen en een winstkans die veel hoger is dan de gebruikelijke krasloten. Bij Hopa garanderen ze dat van elke drie krasloten die zijn uitgeven er minimaal één een prijs bevat. Uiteraard zijn dat niet allemaal hoofdprijzen maar als je bedenkt dat je bij 1 op de 3 al een gratis kraslot kunt winnen dan verhoog jij je winstkans aanzienlijk. En er zijn natuurlijk duizenden prijzen varieerend van 1 euro tot duizenden euro’s en zelf enkel prijzen van een ton (€100.000,-) of meer!

Zo zie je maar dat krasloten spelen via internet wel eens heel erg lucratief uit kan pakken.