Heb jij al plannen voor de winterstop? Dan kun je nu gokken dat jij deze wintersport vakantie niet hoeft te betalen! Het allernieuwste kraslot van Krastoppers heet “Verdien je wintersport terug” ga nu krassen en wie weet ben jij de gelukige winnaar van een geldbedrag dat jouw volledige wintersport vergoed!

De krasloten bij Krastoppers zitten weer boordevol met geldprijzen die jij niet wilt missen!

Wintersport krasloten actie bij Krastoppers

Krastoppers Krasloten

Online krasloten van krastoppers

Iedereen kent ze wel, de kraskaartjes die je open kunt krassen voor extra kassa korting of een bonus geld bedrag, je ontvangt ze bij vrijwel elke winkel die een actie heeft. Maar heb jij al eens kraskaart open gekrast waar jij je hele wintersport mee terugverdiende?!?! Dat kan nu bij Krastoppers met het nieuwste online kraslot dat de toepasselijke naam “verdien je wintersport terug” is genoemd.

Kras jij de vakjes open die jouw een wereld vol sneeuw, gluhwein en skiliften gaat bezorgen? Dat weet je natuurlijk alleen als je ook echt meedoet. Stel je gaat met 6 vrienden op vakantie dan is het een leuk idee om voor iedereen een online kraslot te kopen bij Krastoppers en ze gezamenlijk op de eerste dag van je wintersport vakantie open te krassen. Reken maar dat jullie wintersport vakantie een knallende start heeft en dat het één groot feest zal zijn in de skihut! Online krasloten van Krastoppers zijn razend populair en zeker de “Verdien je wintersport terug” krasloten verkopen de laatste weken als nooit te voren.

12 online krasloten

Bij Krastoppers kun je naast de “Verdien je wintersport terug” krasloten nog op 11 andere krasloten gokken. Er is voor ieders wat wils en alle krastoppers krasloten zitten boordevol met prijzen die varieren van een gratis kraslot tot 250.000 euro! Voor dat geld kun je wel heel vaak op wintersport en met een beetje geluk koop je zelfs je eigen ski piste, speel nu de online krasloten van krastoppers!